DAGENS IDAG....

Idag har jag haft en helt underbar dag med Adrian. Han vaknade kanske lite tidigt men han är så jäkla rolig så jag kämpar på mellan skratten. Idag skulle jag alltså ha infomöte på skolan jag ska plugga via inför starten nästa vecka. Vi gick bara igenom plattformen och sånt innan alla andra skulle komma och få den vanliga genomgången. Det är första gången jag ens fått en genomgång, normalt så får man bara inloggningsuppgifter och så får man använda sina ögon och sin hjärna och så är det lös! ;D Men det var väl snällt att få gå igenom allt ordentligt också eftersom jag inte kunde sitta med på "uppropet" pga min lilla hulliganbebis. Eller rättare sagt, jag tänker inte ens försöka. ;)
 
Efter mötet så strosade vi lite på söder i det fina väderet. Det blev lite smått behövligt till Adrian inne på barnbutiken, nya mysiga fleecetröjor till tjejerna, bytte ett par av Adrians höstskor till ett par sportskor i större storlek som kan kan ha i vår/sommar istället, bytte storlek på hans bombarjacka till en större storlek och kollade på jackor inne på Intersport.
 
Efter våra fynd så blev det Mcd till lunch för mig då typ alla andra ställen var fulla och inte alla har plats för vagn, har barnstol och kan värma mat. Perfekt också när det finns ett lekland att busa på! :) Adrian busade en bra stund och gick runt och klättrade upp och ner för alla kuddar och charmade de andra äldre barnen. De är så söta! De går förbi och klappar honom på huvudet och hjälper honom upp om han behöver hjälp :)
 
 
När vi var färdiga så gick vi först från Skanstull bort till Slussen för att på vägen skymta en god vän som jobbade. Vi pratade en stund och smidde planer! ;D Efter det så gick vi vidare till city via Gamla stan och Västerlånggatan. Stockholm är ju bra fint egentligen. Vädret var perfekt också, kyligt men soligt! :)  
 
 
Väl inne i stan så drog jag ett snabbvarv på Lagerhaus innan jag gick till NK för att pröva vinterjacka igen och sedan gick vi till barnavdelningen för att busa lite och kolla födelsedagspresenter och julklappar! Ja, hade man inte haft någon form av spärr så hade lillen gärna fått ha en jacka från Verre Terre. Inte nu men om några år då han inte är mini mini och kan gå och röra sig på ett annat sätt, då kaaanske! ;D De är så otroligt fina! Hittade även en superfin parkas från Mini Rodini, så ja inte nu, men om några år som sagt! ;D Det var väl det vi gjorde innan vi rörde oss hemåt. Vi har haft en toppendag med en massa friskluft. Utöver allt detta så har jag tagit tag i en sak som jag sjkutit framför mig länge. Det var på tiden och det känns redan bättre, nu ska det bli ordning! ;D
 
kram kram
 
 NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR