DAGS ATT KRYPA NER

Nu är det äntligen dag att sova! Har haft en supermysig dag med lilleman. Han sov fyra timmar idag på eftermiddagen, vilket aldrig har hänt sedan han föddes! Och efter det så vart han som förbrytt! 

Han har varit gnällig, klängig, ledsen och fumlar och ramlar runt. Han har uppenbart varit fortsatt trött men vill givetvis inte sova mer senare. Har hållt koll på honom ifall han började bli sjuk eller om det bara är de dumma tänderna. Läskigt i alla fall när man inte känner igen sitt eget barn riktigt.

Han somnade sedan igen kl 17.30 (?!) och jag kunde börja med maten.. Han sov bara en stund och sedan dess tills att han somnade vid kl 19.30 så har vi gjort allt för att göra honom nöjd. Jag var tvungen att grina en vända också för jag har så ont i ryggen och det går aldrig över. Medans jag ligger där i soffan och har gett upp, på riktigt. Så bara slutar han! 

Han kryper fram och lägger sig nära och myser, slår lite på mig, klappar händerna och skrattar och sen var det bra liksom... Va fan?! Haha. Jag som inte hunnit äta lunch idag kunde nu äta äntligen och laga klart resten av maten. 

Sen blev han trött igen och det blev mer ledset. Han vill inte vara nära, inte bli buren, inte ligga i sängen, jag duger inte, pappa duger inte allt är bara bajs. Efter mycket om och men så somnade han efter 8-tiden och jag tog en efterlängtad dusch och har legat i sängen och slappat för mig själv. 

Imorgon hoppas vi att lillen mår lite bättre för vi ska iväg på morgonen. Idag inleddes även ett nytt kapitel i mitt liv och jag är as taggad! Det kommer att bli sååå bra det här! :)

Kram kramNAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR