DET NYA RUMMET...

Vi har sedan i somras pratat om att göra om inne på Ellas rum. Hon har ju haft samma rum och möbler sedan vi flyttade in för 3-4 år sedan. Då var hon ju 4-5 år och mycket har ju hänt sedan dess! :) Men då det inte har varit akut så kunde det ju vara kul att klämma in som en extra födelsedsgspresent efter att hon fyllt 8 år! Så från att de åkte till mamma så började jag planera mer efter det inspirationskollage som jag visade Ella innan de åkte. Vi köpte allt som behövdes och jag kunde sätta igång med grundarbetet redan på lördagskvällen.
 
 
 
- Jag slipade ner alla tapetskarvar, spacklade (väntade) och målade sedan väggen ett lager där det ruggats upp (och väntade) i fall att den ursprungliga tapeten skulle vilja svälla.
 
 
- Sedan satte jag igång att tejpa upp längs hörn, golv och tak för att kunna grundmåla för en snobbkant (och väntade) Sedan så målade jag med "fjäder"-grått på en vägg och med en griffeltavel-färg på en annan vägg (och väntade) för att sedan kunna måla sista lagret.
 
 
 
- Sedan så tapetserade hjärtat upp en as häftig tapet från Rusta. Vi använde deras non-woven tapet, vävlim och tapetuppsättnings-kit. Ett tips är väl att istället investera i en bättre roller och tapetkniv då det hade gått snabbare och lättare med lite bättre saker. 
 
 
 
- Efter detta så monterade vi ihop sängen och ALLA paket till den! Det var 6 st stora paket för att få ihop hela sänglösningen som består av säng, skrivbord och garderob...Phuuue....
 
- Efter detta steg så planerade jag ut vart alla tavlor, krokar och hyllor skulle sitta. Som sedan hjärtat borrade hål för och satte upp.
 
Ella sov som en Gud i sin nya säng i natt! Hon började gråta av lycka när hon klev innanför dörren för att det var så fint! Underbara, tacksamma unge <3 Då vår kamera förtillfället är utlånad så bjuder jag på dessa mobil/instagram bilder! ;D
 
 
 
 
 
 
 
Hon hängde där inne hela kvällen och skrev och ritade på griffelväggen och tackade oss om och om igen. Sen så vill ju Elin givetvis ha likadant haha! Bra betyg med andra ord... :) Men nu är det renoveringsstopp ett tag så jag kan plugga i lugn och ro, vi ska fira jul, hjärtats 30-års dag och Adrian 1-års dag och sen ska Adrian ska börja på dagis. Så från och med nu har vi fullt upp med livet! ;)
 
Visst blev det bra!? :)NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR