DO MORE OF WHAT MAKES YOU HAPPY....

Idag sov alla barnen strax efter 20-tiden så jag kunde ta en dusch i lugn och ro, vika och hänga en ny tvätt och vara klar innan 21, LYX! Har suttit inne på ellos och sugit åt mig inspiration. Jag är som många andra besatt av @mykindoflike vardagsrum och soffa! Vill ha bordet, kuddarna, plädarna, tavlorna...fast egentligen vill jag nog flytta! ;D haha Det är alltid samma visa varje höst, jag vill göra om, slänga ut och förändra! Så nått ska det nog bli men inte nu :) 
 
 
Idag har jag varit vaken sedan 03.30, älska barn! Adrian var liksom klar då. Så jag tog ett varv med honom och efter en dyg timme så gick vi och lade oss igen och så sov vi till kl 07. Idag har alla haft en toppendag! :) Vi har varit på BVC på 10-månaderskontroll och allt såg toppen ut. Efter det så gick vi till öppna förskolan en sväng och tyvärr så känner jag ännu starkare efter denna gång att detta är liksom inget för oss. Trötta mammor som sitter och gnäller och hönsar efter sina barn. Inte konstigt att många av barnen verkar snudd på efter, låt dem leka, låt dem ramla och få försöka själva... *suck*.. ja vi gav det i alla fall 2 gånger! haha Som tur är så känner min fina samma sak och kidsen har ju varann! haha
 
De andra barnen har busat med kompisar tills det var dags för middag. Sen har vi duschat, gjort läxor, kollat på film och pratat om dagen, det vanliga! :) Adrian hängde med oss tills 19.30 då vi gick in på hans rum och läste bok och så fick han röjja tills han började ramla omkring. Lade ner honom i sin säng med sin kanin och kilade honom på ryggen i några drag och så sov han. Äntliiiigen! haha 
 
Nu är det dags för mig med att skutta i säng! :)
 
 

Haha skönt att höra att fler känner samma som mig ang öppna förskolan. Jisses vad har hänt med alla mammor?! Nej den här gången gav jag det EN chans :) no more..

Svar: Haha jag och min vän var inne i 5 min förra veckan och ville nu ge det en ärlig chans. Så ja, det blev en gång här med! Haha Det är för blandade åldrar så barnen gör typ illa sig. Sen sitter mammorna bara och fikar, de som ens pratar eller säger hej alls, och så låter sina ouppfostrade barn härja helt fritt. En unge ramlade på nått sätt baklänges och svimmade av och så skulle ambulans komma och då fick det vara bra..

Nej detta är inget för mig, heller inte alla de märkiga folk som samlas på fikor och sitter och hävdar sig själva och pratar om sig, sig, sig..

Hade du nån nu vän/bekant som hade barn samtidigt? :)
//Linda
Linda Mark

Camilla

Haha ja jag tyckte det va ett kaos. Mammor fikade och struntade i sina barn, andra som skulle verka bäst osv.
Nej tack sånt orkar jag inte med :) sen va det någon som ville ha med mig till paus på "deras" fika men nej jag klarar mig haha.
Jag har 1 kompis som har en jämnårig dotter nu, men vi träffas inte direkt ofta.

Svar: Haha ja men verkligen så! Men man förstår ju att de andra har trevligt, de är alla av samma "sort".. Haha
Linda Mark
NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR