FREDAGS HAMBURGARE PÅ EN SÖNDAG

Ja, varför inte? Idag har barnen tränat och det har gått toppen! :) sedan så har pappi och Ella åkt iväg för en dag för sig själva. Ella sken upp som en sol när de kom innan för dörren. Även dem har haft det toppen! Pappa åkte sedan och storhandlade så nu är maten för veckan planerad och alla fruktskålar, skåp och skafferier är påfyllda! 

Till middag idag så blev det pappas berömda hamburgare, de satt som en smäck. Tjejerna sitter och spelar starstable tillsammans på varsin bärbar dator och har egenmys de också. 

Adrian har sovit mycket under dagen, bjuder på skratt men blir lätt trött. Inte lätt att bli stor helt enkelt. Han har lekt inne på elinsrum med legofriends och har skruttat runt med de små hästarna, så söt! 

Imorgon är det ny vecka, min skola startar officiellt och det ska bli super kul. Barnens saker är packade och framlagda och jag är nu påväg tillbaka efter att ha flytt iväg en stund till solariet. Behövde komma bort en stund och andas och ge smärtan i huvudet en chans att avta. Det känns redan bättre. Nu blir det hem och plocka lite, smida födelsedagsplaner och landa i soffan.

Kram kram

NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR