HEJ OCH GOD NATT!...

Äntligen kväll och sova... phuuee. Idag klev jag och Adrian upp vid 06.30 för att fixa frukost. Han hade ändå hållt på att stöka sedan 05 så jag var vaken sedan långt tillbaka. Tjejerna skuttade till skolan och vi fortsatte här hemma. Till kl 09 så hade jag hunnit dammsuga och slängt in en tvätt och vikt en annan. Adrian var nu trött och sov i 1,5 timme så jag kunde i lugn och ro packa alla saker som blivit sålda på tradera under dygnet som gått, hej 1500 kr. Så skönt att tjäna pengar när man sover och skönt när barnens urväxna saker genererar till en ny garderob! Ny jacka till Elin är redan på väg och bör komma imorgon och snart är det dags för samma fröken att få sig en uppdatering då hon växer så det knakar! :)
 
Jag och Adrian har busat hemma till Ella kom hem efter skolan. Då gick vi till posten och lämnade alla saker, handlade, Ella pantade burkar och fick bland annat en NY tjuga av det hon fick ihop och är överlycklig! Japp hon blev den första av oss som hann få en ny peng, jag jobbade bara med dem i helgen så det räknas inte :) Men ja det är en märklig känsla, känns som monopolpengar. Väl hemma så bakade vi en kladdkaka för att fira pappi lite extra idag. När det var klart så satte jag i gång med en lasagne och det var dags för lilleman att vila lite igen.
 
Elin skulle ha med sig en sak till träningen som skulle ge ledtråden "superhjälte" så det slutade med att jag lite snabbt slängde ihop en mask åt henne.
 
 
När den var klar och hon gick ut genom dörren så tittade hon på mig och sa några ord. Några få ord som betyder så mycket, och ett tack som egentligen inte ens behövs förklaras. Det räcker med att hon tittar på en och nickar och jag vet vad hon menar och känner. Ni vet när barnen vet att de skulle göra allt och lite till för dem och att jag gör det med en klackspark. För att det är ni värda! :)
 
Här hemma satt pappi länge och läste läxa med Ella. man märker en sån skillnad på hennes läsning och hur hon verkligen uppskattar att man verkligen sitter ner med henne och lyssnar. När jag sedan var klar med maten så satte jag och Ella oss och beställde lite skal och mobiltillbehör åt henne. Så nu är två snygga mobilplånböcker på väg, ett coolt skal, ett skärmskydd och tuffa hörlurar i lila! Nu väntar vi med spänning tills allt dyker upp! :) Vi har sedan ätit mat, Adrian vaknade och Elin blev sedan hämtad från sin träning. Vi har sedan myst med fika, tända ljus  och varma koppar med te innan det var dags att hoppa i säng.
 
 
När alla barnen lagt sig så har jag bränt på lite med plugget och är strax klar med hela veckans uppgifter. Ska bara göra en till och sen göra ett test. Men det borde jag hinna imorgon! :) Skönt att vara klar fyra dagar innan deadline. Då ska jag gå igenom allt så jag inte missat något och sedan sätta fart med nästa moment.
 
Hoppas att ni har haft en bra dag! 
//LindaNAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR