NEW IN TJEJORNA...

Har ni varit inne på Igor sport på Söder? Jag ÄLSKAR butiken förutom att det är sjuuukt mycket folk där samt att billiga priser drar åt sig alla typer av folk, tyvärr. Vissa vill man helst slippa, så enkelt är det. Men när jag handlar där så är det ändå bara barnsaker och den avdelningen ligger i fronten och sen är kassan precis brevid och sen går man ut :) 
 
De har vinteroveraller för 270 kr, didrikson boardman set för 400 kr (ord. 799kr) och dessa fleecetröjor nedan kostade 50kr/st. Så de fick två var och nu har tjejerna nya supermysiga tröjor i höst och vinter. Passade på att bunkra några rosa/lila vattenflaskor också då båda nu har aktiviter och dessa glöms och tappas bort titt som tätt. Jag kikar alltid in där inför höst och vinter eller om jag råkar vara i närheten. De behöver ju alltid vantar, tjocktröjor, skalbyxor, vattenflaskor osv. 
 
 
Tröjorna är prövade och tjejorna älskade dem då de var såå sköna! Sen när det gäller jackor eller "yttertröjor" som dessa så försöker jag alltid se till så att tröjorna helst har muddar med ögglor nere vid tummen (they lööv it haha), en upphängningsöggla i nacken, samt fickor med dragkedja för att kunna stänga till fickpengar och mobiler m.m. typiskt tråkigt när man råkar tappa något i backen...
 
Visst var de snygga? :D Synd att de bara fanns upp till 160.NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR