NOBODY REALLY CARES ABOUT YOU HONEY...

Sitter nu på pendeln påväg mot en jobbhelg! Ska bli skönt att få röra på sig lite.. och äta lunch utan bebis ;) Bävade lite för denna morgon då Adrian har varit som han har och för att jag satt uppe lite över läggdags igår med min sista uppgift i Excel. Alla uppgifter är nu klara, men det är en formel som bråkar så det måste jag försöka lösa när jag kommit hem. 

Ser framemot sista delen i denna kurs samt sen när företagsekonomi delen börjar, det är absolut roligast! :)

Idag fick jag ta ett senare tåg då en liten kille INTE ville att mamma skulle gå. :) Han blev sen jätteledsen när vi vinkade i fönstret..stackarn... Men vi ses ju snart igen och han kommer att ha det super roligt med pappa idag. 

Även om det suger att se honom ledsen så måste man ju börja någonstans. Bara för att jag inte är där så slutar jag ju inte att existera och jag kommer ju alltid tillbaka. Samt att han ska kunna känna trygghet i andra än mig. 

Idag har vi kalas på schemat samt finbesök från Kungsängen. Det är så kul när barnen växer upp och upptäcker att världen är mer än bara gatan utanför dörren. Ens space blir liksom aningen större! ;) 

Hoppas att ni får en fin helg!
//LindaNAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR