RO I SJÄLEN ÄR ATT SE DIG SOVA....

Nu mot kvällen så har jag gått och blivit lite sentimental. Tänk att det ligger en liten bullkind i sin säng och snosar. Han är bara vår och kommer alltid att ligga där. Ingen ska komma och ta honom, man behöver inte bråka om honom. Han bara finns och allt är som det ska vara :)  


Och för mindre än ett år sedan så fanns han inte ens! Och på så kort tid så är han en sån stor del hos så många och han sprider glädje vart han än går, han är så himla härlig :) Han gör liksom världen lite bättre och framförallt roligare! 

Och av en händelse så "råkade" jag skrolla tillbaka till starten i mitt fotoalbum för att mötas av en liiiten, liten kille som varken hade motorik eller kunde sitta upp men så man ser att han kämpar! :) 

Jag är så himla glad att jag har en massa filmer på honom. Det är det jag uppskattar mest med tjejerna att få höra Elins lilla gälla röst och tokiga funderingar och höra Ella prata och skratta. Det får allt till liv att se hur han rör sig och tittar. :)

Ja, sen är det ju med lite sorg som jag har påbörjat att bearbeta att han faktiskt börjar bli stor. Snart 1 år?... Nej, du får alltid vara min bebis! :'( du ska få bo Med mamsi tills du är 40 år! haha! Jag berättade ju för sambon om en vän som har två barn och hur fantastiskt det är med syskon! Att man kan ha två och de är så lika, det är häftigt! .... Men han synade nog vad jag menade! Haha

Nu blir det god natt för mig!
 Kram kramNAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR