SÅ VAR ÄNNU EN VECKA ÖVER..

Att tiden får för snabbt, det är en kraftig underdrift. Man hinner inte ens ha torsdag förrän det är måndag typ. Jag sitter ensam uppe just nu, har läst ikapp det jag inte hunnit läsa under dagen så nu är jag klar. Är i valet och kvalet om jag ska gå och lägga mig, ta en dusch, plugga vidare eller sätta igång en film. Har ju som sagt redan gjort klart veckans uppgift så allt jag gör nu är bara bonus för senare. Men samtidigt så är det inget fel med ännu mer försprång, eller en skön dusch eller ligga i soffan med popcorn och film.. haha! :)
 
Idag i övrigt så fick Ella vara hemma och vila lite då hennes snuva nu kändes i bröstet. Vi har kollat på film,  spelat spel, fikat och pysslat med hennes mobil då hennes skal och lite annat kom idag. Jag hämtade även ut Adrians affisch från personligfodelsetavla.se. Så det blir att ordna en ram på IKEA, vit eller svart?!...ghaaaah! haha
 
I övrigt så har det varit en toppen dag. Adrian har busat som bara den och nu även ritat på Ellas spegel och lite på väggen (jag fnissar när han inte ser för att det är så hysteriskt roligt att han är så medveten!). Han har gått runt och pratat hela dagen och får för sig så mycket saker och hyss. Hur kommer han ens liksom på allt?! Jag hittade en dosett i själva kökssockeln då Adrian flyttat på ett plastgaller och lagt in den bakom sen sedan satt på gallret igen, asså vaaaaah? haha! Senare på eftermiddagen så kom morbror över och även pappa kom hem vid 15-tiden. Till middag så blev det svingoda kycklingklubbor som fick toppenbetyg! :) 
 
Dagens idag! :)
 
- Mysfika på paus och lite shopping till Ellas nya rum på inredningsbutiken.
- Busungen är i farten.
- Se punkten ovan.
 
 
 
.. här till höger så ser ni plastgallret som han tar loss 30-11 gånger om dagen.. :)
 
 
Allt är i alla fall fram plockat för imorgon, har till och med dukat. Nu behöver jag bara slå på vattenkokaren, göra ta, koka ägg och ta fram allt från kylen och skafferiet. Imorgon blir det lilla familjen här hemma då tjejerna ska till mamma. Vi ska nog ta och äta något gott och sen vill jag kolla på film! På lördag blir det IKEA för hela bunten så "operation Ellas sovrum" påbörjas! *Wiie*... Ska man inte flytta så kan man ju alltid göra om de rum man redan har :)
 
Det blir nog sängen trots allt! Halva familjen sov middag i vår säng efter frukosten och de 1,5 timmarna kändes som en helnatts sömn! Tänk så fantastiskt när lilla ungen väl ligger still.
 
kram och god natt!
//Linda
 
Anna

Vad pluggar du för nåt? :) måste säga att ni bor så fint och verkar va en kärleksfull familj :)

Svar: Jag pluggar nu till Ekonomi- och redovisningsassistent men kommer att bygga vidare det till Ekonom så snart jag är klar! :) Tack så himla mycket fina du. Du har fått det så rätt så, kärlek klär alla väggar! ;D//Linda
Linda Mark
NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR