SKULLE VILJA TA DIN PLATS...

Natten var väldigt tuff, Adrian fick mycket riktigt feber senare mot kvällen. Han somnade sen vid 8-tiden igen men gnydde och feberyrade i sömnen. Sedan från kl 02.30-05 så har jag gjort allt jag kunnat komma att tänka på för att han skulle somna och inte ha så ont. :( Han somnade bara korta stunder och vaknade sedan till och var super ledsen. 
 
 
Efter febernedsättande, tandgel, klädbyte, en massa vatten och ännu mer närhet och tålamod så hade jag slut på idéer. Han var precis på gränsen till att somna men hamnade aldrig i sömn så det fick tillslut bli lite tom-amning för närhetens skull och då somnade han inom kort. Hoppas att han inte fått för sig att butiken är öppen igen för om han frågar mig så har det aldrig hänt! ;)
 
Började i allafall fall att känna mig smått stressad, hungrig och trött efter flera timmars kämpande. Jag skulle ju upp sen vid 07 för att gå på introduktion i skolan och eftersom jag måste gå på den samt ha med honom så är det ju bra om vi har sovit nått alls, samt om han lugnade ner sig så iprenen fick börja verka så han kunde somna..
 
Han sov tills vi skulle upp och vi alla överlevde natten! :) japp, då var det igång igen.. Hej kära tänder! Det går verkligen i ett, mjölkproteinallergi från att had föddes, sen frustation från hell, sen 8-9 månaders utvecklingssprånget och nu tänder! Phuue...Sen är det bara resten av livet kvar! ;D...
 
Var inte rädda för att bjuda på överlevnads/lindringstips för dumma tänder om ni sitter på några sådana! :)
kram på er!
 
 
 NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR