UPPDATERING I BYGGDAMMET

Adrian bara sover och sover, men det blir ju så då han enbart sov 30 minuter sent på dagen igår och sedan knappt alls inatt. Men jag är tacksam för det för nu har jag hunnit slipa, spackla och målat allt i ett av rummen samt hunnit så en vända i lägenheten och spacklat skavda hörn och målat bort stötmärken som blir när man har tre vilda ungar hemma! ;) 

Nu ska allt i rummet få torka sen kan jag på börja en snobbkant samt måla med den färg som ska vara på ena väggen . Senare ikväll så kommer tapeten upp och sen är det bara att börja skruva möbler och inhandla det sista Lull-lullet (dekorations inredning). Rätt så nöjd över vad jag hunnit med på två dagar med uppehåll som IKEA, lunch och allt annat. 

Sitter nu och äter i lugn och ro medans Adrian sover vidare... Hinner jag nått mer så får det bli att vika tvätten och slänga på en ny sen plugga lite. Det är så himla skönt med dessa stunder, att bara få vara en LITEN stund NÅGON GÅNG att få samla sig en smula. 

Ni som har barn som alltid sover på bestämda tider om dagarna, givetvis 3 timmar i sträck, hemskt mycket grattis! Men för en annan som har en unge som är så jäkla nyfiken så hälften vore nog, och som då ogärna sover för man kan ju missa något! 

Ja, då är dessa stunder guld värda. För övrig tid så har man om inte en glad och busig kille (gör mig inget då om han vill vara vaken och trötta ut mamma) så han man istället en gnällig kille som man ska bära på och som drar i en och som man inte kan lämna mer än 20 cm, som egentligen är sååå trött men som ändå VÄGRAR att somna. Japp, så är det skön att få ha sig själv som sällskap en stund! :) 

Nu blir det att tuta vidare! 
Ha en fin måndag! :)NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR