VÅR HALLOWEEN...

Åkte och jobbade imorse och trots att jag kom iväg en halvtimme senare med nästa tåg så hann jag med samma roslagsbana som jag hade tänkt från början! Jag säger ju det, SL suger! haha men glad var jag för då hade jag extra tid på jobbet, vilket visade sig behövas! Ja, för har man inte räknat kassor på över ett år så kan det lätt bli lite knäppt och fel, shit asså- hjärnan, vart tog du vägen? Men allt gick bra och jag blev klar i tid och kunde öppna haha!
 
Dagen har gått toppen, har jobbat med världens bästa gäng! <3 Men då det sedan mot slutet vart rätt så lugnt så rundade jag av och gick lite tidigare då det inte verkade bli mer att göra och de var ju ändå tre till. Så jag åkte hem och umgicks med familjen och möttes av en chockad Adrian. Pappa bar honom och så tittade han på pappa typ frågande om han verkligen hade sett rätt att det var jag? O ch sen så tittade han igen och staplade ur sig "ma-ma-ma"... haha :)
 
Elins twin kom hit från Kungsängen tidigare på dagen och Ella skulle sedan iväg på kalas hos sin bästis! Elin och kompisen har busat och dansat till "just dance" m.m. Hon skulle även sova över här så de har verkligen bara passat på att umgås. Visst är dem lika?
 
 
 
Vi åt ugnstekt fläskfilé med klyftpotatis till middag och allt bara smälte i munnen, Adrian gillade potatisen också.. lilla moff! ;D
 
 
 
Efter maten så gjorde tjejerna sig i ordning för att gå ut och tigga godis. Tror inte att de har gjort det innan hos oss för överlag gillar vi inte själva tiggeriet, vi har godis hemma liksom. Men ja, det är en "tradition" och en mysig sak så why not? Och nu är de så pass stora att de kan gå själva med sina kompisar och man slipper gå med själv= okej.
 
 
Nu på kvällen blev jag även klar med min sista uppgift i Excel, jag hade alltså gjort rätt från början med det gick inte att göra i min version som jag hade från stenåldern. Så vipps så har jag office 2016 på bärbara mac:en och Imac:en och diagramen gjordes med en trollsvepning! Så skönt! Nu är det tre moment kvar på kursen och nu har jag inga renoveringar inplanerade eller jobb, så det är bara att sätta fart! ;D
 
Kram och god nattNAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR