VÄRLDENS BÄSTA MÅNDAG...

Idag tog vi sovmorgon till kl 08! ;) Solen lös in i hela vardagsrummet och köket, älskar denna tid på året! Soligt och ljust och sen alla vackra färger på träden. 

Adrian och hans (Ellas) hamster
Vi åt frukost, städade och busade lite hemma. När allt var klart så vi och lade oss innan det var dags för lunch. Han sov bara i 20 minuter men jag hade hunnit somna i alla fall! ;) såå skönt!

Vi åt lunch och Adrian fick kladda! När vi var klara så blev det en promenad i det fina vädret! :) Vi gick i villaområdet och tillslut hamnade vi i lekparken där han har fått busa av sig ordentligt! 

Han hade ju på sig ordentligt med kläder på sig samt skaloverall så han har krupit runt och lekt i gruset, klättrat upp för stegen, krupit igenom ståltunneln och åkt rutchkana på magen... Baklänges! Haha Jäkla dåre! <3 Du brås på dina galna systrar. De minsta är ju galnast! Haha

Vi lekte längre än tänkt men han var ju så glad och lycklig så vem är jag att ta honom från parken för att handla och laga mat? Jag kan vara utan haha! Efter dryga timman så rörde vi på oss i alla fall. 

Han fick sin mat och har kladdat järnet! Lycklig kille! Och sen när han var klar så har han fått riva och röja i alla skåp och lådor han kunnat nå så jag skulle bli klar i tid då vi skulle iväg sen. Asså det var KAOS överallt! Haha! Men jag hann, han fick mat och det var det enda som spelade roll... Städa kommer jag ändå att göra tills jag dör. ;)

Men shit asså, ångest att behöva städa det där. Jag gjorde i alla fall mitt livs första lasagne som blev sviiin god! Och jag hann med allt annat på dryga timmen. Vet inte varför jag/vi inte lagat det innan? Eller asså jo, det är pasta och mjöl i maten, men fan vad god denna blev! :)

Adrian somnade som en sten och pappi jobbar lite och jag kollar på serier i soffan för en gångsskull. Idag har det verkligen varit en helt perfekt dag! Allt har klaffat, det har varit underbart väder och Adrian har varit såå rolig! 

Kram och god natt på er, nu ska jag titta vidare! 
<3<3<3NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR