VIRKNINGSSUGEN...

Sedan några veckor tillbaka så har jag haft ett sånt enormt sug efter att få sitta i soffan med tändaljus och en stor kopp te och bita i ett nytt mönster att virka. Men då tiden inte räckt till åt något mer än den dagliga driften så har jag stupat i säng varje kväll eller prioriterat tid med min sambo. 

Idag sov alla barnen vid 20.30 så ikväll kunde det ske. Men som en rolig tråd jag läste idag; När man väl har egentid så står det bara stilla för det är egentligen så mycket man skulle kunna tänka sig att göra med sin dyrbara tid så man blir paralyserad istället! Haha 

Försökte komma igång efter en låååång tids icke virkande men det ville sig inte. Så jag kollade en serie en stund och gled över till "Änglar och hjärtans"-konto på instagram. 


Hipps så hade jag fått tillbaka lusten och satte genast igång med ett nytt mönster. Tills nästa Loppis skulle det vara jätte roligt att ställa upp enbart med virkade bakelser! Såg nu ikväll att det har hunnit bli en del saker. 

Nu blir det sängen för imorgon är det BVC för lillen, jag och min vän ska lämna in kläder, sen ska jag posta mer paket. Sålde även ena dotterns vikingskor nu på kvällen så det blir att köpa ett par nya vikingskor för de pengarna :) återvinning när det är som bäst! Lilla skruttan ska få komma hem direkt efter skolan imorgon också så ska vi baka, måla naglarna, läsa läxor, spela spel samt kolla mobilskal! :) En riktig mys-eftermiddag ska vi ha.

Kram kramNAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR