WORK WORK

Efter en bra nattsömn så är jag nu påväg mot jobbet. Lite dimmigt imorse.. 


 I natt vaknade jag av mig själv kl 04 då Adrian ännu inte hade väckt mig.. (störda saker som enbart mammor har för sig)... Så jag kollade till honom och ja, han andades och sov så gott så :) En timme senare vid 05 så vaknade han dock och gnydde lite. Jag tog upp honom men någon välling ville han inte ha, bara vatten. Så han drack en massa och så somnade han om inne hos oss.

Vid 8-tiden smög jag upp och gjorde mig i ordning för jobbet. Han vaknade sedan en halvtimme senare när det var dags för frukost och var på ett strålande humör! Nu på morgonen då har Elin packat ihop sina saker för cheerlägret och hon är superspänd! ;) när hon var klar så har hon även hunnit med att göra en skattkarta åt sin lillasyster som hon ska få göra medans hon är borta idag, så snäll och omtänksam. Ella och Adrian har lekt veterinär inne på Ellas rum och Adrian har klättrat upp och ner i hennes säng. En helt vanlig morgon hemma hos oss, och ja, pappan hade sovmorgon i vanlig ordning! ^^, tufft det där...

Idag så ska pappa och de två minsta i familjen få mysa tillsammans. De ska åka och hälsa på lite vänner och familj och sen fira Ella i efterskott då några av dem tyvärr inte kunde komma sist på Ella Kalas. Ibland är det bra att ha en stor och omtänksam familj! ;) 

Ska bli skönt att få byta miljö för en liten stund. Är så trött egentligen men jobbet ger mig så mycket energi så det blir bra det här! ;) Satt uppe en stund igår och tömde huvudet här på bloggen som ni har märkt till att döma på statistiken. Jag har velat skriva hela veckan men har verkligen inte haft tid till något alls. Så jag har börjat skriva och sen lagt i utkast. Satt även uppe och gick igenom materialet för Företagsekonomi kursen och allt känns typ som repetition då mycket från "organisation och ledarskap" tar upp samma saker till en början. Så det känns toppen också! 

Ni får ha en bra dag så länge! 
Kram kramNAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR