ADRIANS HÖSTGARDEROB...

Tänkte att jag skulle visa lite av vad jag har införskaffat åt Adrian nu inför den kommande hösten. Då jag inte vet hur hösten blir så har jag hellre lite av allt möjligt tänkbart för att kunna växla med. Han kommer ju att börja på dagis till årsskiftet och om det blir en mild vinter så kommer ju höstgarderoben att även användas på förskolan också. När det kommer till barnens ytterkläder så ska de vara funktionella och ordentliga. Det gäller ytterkläder och skor! Barnen ska kunna busa och leka fullt ut utan att behöva oroa sig för att bli blöta eller kalla osv. Om man köper rejäla saker så håller de även mer än dubbelt så länge som "billigare" alternativ samt att de även har ett högt andra handsvärde. Och har man olika saker att kunna växla mellan, samt om man tar hand om de man har så hinner det inte slitas på samma sätt heller. 
 
Nu blir detta min första höst och vinter någonsin med en vild liten kille som kryper och är precis i gå fasen.. Så jag får se hur pass mycket slitage det blir tillslut! ;D Har valt att lägga mig på en mellan nivå denna säsong när det kommer till de ordentliga ytterkläderna just för att kunna känna av slitagemängden.
 
Här kan ni se i alla fall lite av vad hans höstgarderob består av. Och om något inte hinner att användas så mycket så är det bara att sälja sedan och om investera i något annat! :)
 
Han har;
 
- En skaloverall i strl 74 från Lindex som är guldvärd när vi är ute i parken och leker.
- En skaloverall till från lindex i strl 86 som är tänkt att ha sen till vårkanten.
- En fleecefodrad galonoverall i strl 80 för regniga dagar.
- En vindjacka från Mini Rodini i strl 68/74 som hängt med ett tag nu men strax är för liten.
- En bombarjacka i strl 80 för helgerna och lediga dagar. (för skojs skull, ej dödsviktig! ;)
- En väst med pälskant i strl 80 att bara dra på om man inte ska så långt eller om det inte är jättekallt ute  (för skojs skull, ej dödsviktig! ;).
- Ett par svarta sneakers i strl 18/19 (för skojs skull, ej dödsviktig! ;).
- Ett par Kavat Edsbo i strl 19 för att lära gå med.
- Ett par ofodrade gummistövlar i strl 19.
- Ett par chelsea boot i strl 20 för skojsskull från Dinsko (för skojs skull, ej dödsviktig! ;).
- Ett set med fleecetröja och byxor att ha lager på lager.
- Sen har han ett gäng med tunnare mössor och mysiga vantar och halskragar för lite kyligare dagar.
 NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR