MAMMOR PÅ RYMMEN

Igår kom hjärtis hem från Barcelona som sagt, supermysigt att ha honom hemma igen. Det blir en weekend dit inom en snar framtid. Senare not kvällen så kom en familj och köpte vår ena bilstol. Med sig hade dem en lite  2,5 månaders bebis <3 Adrian säger "bebbe" och så kryper han fram fort. Jag säger åt honom att vara försiktig och klappa fint, då tar han tag försiktigt i bebisens fot och bara håller i den... naaaw. 

Det var så roligt att se för han har aldrig träffat någon som är mindre än honom,  han har alltid varit minst! :) Mot 20-tiden så mötte jag upp min vapendragare och så åkte vi in mot stan för en kvällsbio. Vi såg "black mass" med Johnny Depp, åh så han är så häftig! 

Det var såååå skönt att bara så vara och moffla i sig godis! Jag var hemma till strax innan 00 och allt hade gått bra med adrian. Vi inledde nu natt 2 utan amning och han somnade vid 19.30 utan kamp, sötnosen hade till och med somnat på pappas axel  i duschen, han älskar varmvatten lika mycket som mamma! ;)

Medans jag var iväg så hade han väl vaknat till 2-3 gånger sen efter att jag kommit hem så vaknade han vid 04, och var sen pigg vid 05. Så 00-04 var det som jag har fått sova inatt. Vi gick upp vid 05 och kollade på Daniel tiger och sen vid 06 så somnade han om en timme innan det var dags igen. Men bättre tycker jag att det går! :) 

Kram kramNAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR