NEW IN TJEJERNA OCH ADRIAN

Då hösten nu står runt knuten så har vi lagt i en extra växel angående klädförrådet. Vi har ju allt sorterat i backar nere i källaren så när sommaren ska ner så tar vi upp höstbackarna och så byter dem plats! :) Då kan man se över vad som finns, vad som måste säljas eller köpas nytt. I helgen så kollades det sista igenom så dottern fick ett par nya gummistövlar i storlek 37 då hon vuxit ur sina andra och vinterskorna passades på att köpas också. 
 
 
Kommer nog byta skor till Viking åt lillan då hon är ute och leker på ett annat sätt. Eftersom vi sen ändå ska fortsätta med separata garderober och uppsättningar i båda hemmen så känner jag mig mer trygg med de skorna. De så ser ändå som nya ut efter en säsong så skorna lägger jag gärna mer krut på, även om de kostar lite mer. 
 
De har även fått nya skalbyxor och galonisar. Så nu är de kittade och klara i alla fall. Tråkigt att behöva ha dubbelt av allt men så är det ibland. Då är det bara nya cheerskor, tävlingsdräkt och annat kul kvar.. haha! Vi behöver även köpa nya snowboardboots till hela familjen då de är försmå. Mina är också precis av någon anledning men då borde dottern kunna ha dem, men jag har fem par nere i källarn som ska väck *phuue*
 
Adrian fick också ett par höstskor. De kommer han kunna ha på förskolan samt hemma. Dessa fanns till ett superbra pris på sportamores hemsida så jag beställde dem i 20, och 21 sen till vårkanten.
 
 
Jag väntar lite med vinterskorna så jag inte vet hur hans fötter kommer att vara om 4 månader. Men oavsett så blir det ett par Kavat Yxhult. Sen är det bara om 20 fortfarande passar eller om han behöver 21.
 
 
Är ni klara inför hösten? :)
kram kramNAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR