VILA ÖRONEN..,

Hemma i vårt vardagsrum så dansar sju stycken sockerhöga åtta åringar järnet och det tjoas för fullt! ;) Jag älskar kalas! Egentligen så tänkte jag och lilleman hålla oss hemifrån men vi blev kvar och hängde och hjälpte till med att fylla på saft och Adrian åt presentsnöre. Vad fungerar bäst?!.. Teamwork!

Lillen började bli lite trött vid 15-tiden så han fick mellis och så vi gick ut för att se om han vill vila lite i vagnen. Mycket riktigt, efter 5 min så sov han i vagnen.


Kalaset är jättelyckat i alla fall! Den godaste tårtan någonsin, men den är fasiken mäktig. Men det är ju en bra sak, då blir en liiiten bit perfekt!Fick hjälp av Elin att limma på fjärilarna innan hon åkte och nu är hon iväg på äventyr! :) Så jäkla stolt över ungen som litar på vad man säger och som tillslut vågar! Hon kommer att växa 10 cm av det här och det kommer bara gynna henne. Hon var så paff över att SL appen faktiskt var så exakt!... You will learn dear... ;)

Nu ska vi knata vidare och låta pappa hinna städa upp hemma så mamma kan ta helg! :) Innan vi plockade ihop i köket så slängde jag på sugarpaste-locket på familjekalas-tårtan till imorgon. Så ikväll ska jag pyssla med att göra lite fler dekorationer samt bokstäver. Så är de bara att limma på imorgon. All frosting är gjord och färgad så den ska bara spritsas på den med. Så himla skönt när så mycket kan förberedas innan.

Kram på er!

Mums vad det ser gott ut, hihi!

Svar: Tack! De smakade underbart med fyllning av hallon- och vitchokladmousse! :)
Linda Mark

Josephine

Vad fint du gjort! Tårtan ser riktigt god ut :)

Svar: Tack så mycket! De smakade helt gudomligt med vitchoklad- och hallonmousse! ;)
Linda Mark
NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR