Ett oplanerat ryck...

Igår när jag kom hem så åt vi alla middag och Elin skulle hämtas från träningen. Jag satte sedan igång med hallen! Tömde byrån på varma vantar och mössor, gjorde rent allas skor och gick loss med hela skovårdslådan! Jackorna har jag lagt åt sidan så länge för jag måste hinna sälja alla de fem (!) backar med barnkläder, skor och mina saker innan jag kan ta ner nått! 

Men om någon behöver skalkläder, klänningar, tuffa toppar och jeansshorts, skinnjackor, jeans, leggings, bikinis så har jag mängder i nytt skick till 122/128! Allt kommer upp på tradera inom kort. 

Jag har nu packat upp alla mina vårskor och ska leta upp lite mer kläder, och lite ska kompletteras. 

Morgonen är så försenad så jag har slutat att bry mig. Adrian har bråkat non-stop, och nu var jag tvungen att klippa hans naglar vilket resulterade i att jag fick hålla honom i ett brottargrepp mer eller mindre för att inte råka klippa fel som han sprattlade. 

Det USB-minne som jag hade förberett för min presentation har pappa tagit så jag behövde föra över allt  igen på typ tre minnen då alla inte funderar till alla datorer. Den ansökan jag skulle ha scannat igår hade jag så klart glömt bort och fick kasta mig på skrivaren också, sätta över på ett SD-kort och in i datorn och in på dropbox så jag kan maila in ansökan på språng idag.... Skön morgon va? :)

Morgonen är helt klart en av de sämre och jag har redan velat bryta ihop 5 gånger och skita i att gå till skolan. 

Sen i morse när jag skulle på tåget så ska även fem skolklasser på tåget.... Och som alltid så kommer ett korttåg som sen får en tom extra vagn bakom. Men panik utbröt och alla klasserna skulle in i samma vagn. Försökte få kontakt med en fröken utan resultat.

 Tillslut så kliver jag av lugnt för att i stället sätta mig i den tomma nya vagnen. På vägen ut så informerar jag bara vänligt att så de vet så lägger de på en tom vagn vilken sekund som helst, (och inte behöver trängas beroende på hur långt de ska).  

Men i stället för att göra något med den information hon nyss fått så ska hon skälla ut mig "men hur ska vi kunna veta det?!!!?"... Jag sa då att nej det är inte lätt att veta men det gör dem i alla fall... 

Nu är det tur att jag inte är på dåligt humör för annars hade jag fan nitat henne i fejset. Men men, här sitter jag i en tom och lugn vagn bakom dem och har det gött och de är 5 klasser i en liten sardinburk, Linda 1 - ragatafröken 0 🖕🏻


Nu ska jag till skolan och göra nått bra av denna dag!

Kram kram ☺️💕NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR