Hem och mysa med busrumpan...

Eftermiddagen hann jag med skoshopping på jobbet i city, kontraktskrivning, paketinlämning och lunch innan jag slutligen skulle befinna mig på statsarkivet för del två av dagens lektion. 

Det var jätteintressant och jag lärde mig en massa om saker jag inte hade någon som helst aning om! Alla papper som sparas, släktforskning, myndigheter, sekretess och allt det där mystiska om saker man aldrig får någon klarhet i och en massa polisfall som bara ligger och vilar. 

Vi fick ingen läxa och det var tacksamt! Det har varit tungt ett tag nu med tre ämnen och inlämningar sen jobb fyra dagar i veckan och lektioner under tre dagar. 

Nu ska jag hem och hämta busrumpan och bara mysa! Har saknar honom jättemycket. Jag älskar hans reaktion varje dag han vaknar. Han vaknar med ett ryck, orienterar sig i en halvsekund och bränner sedan av världens smile! :) sen skyndar vi oss upp och äter frukost. 

Han kör 200km/h så fort han vaknar och hämtar kläder till mig och drar mig ur sängen. Inget morgonmys här inte! :( Det var lättare när han var pluttis, då ville han jämt ligga och gosa. Nu passar jag på och snosa i håret när han sover eller sitter i knät och kollar på film. :) 

När lillen somnat så ska jag sätta fart med morgondagens inlämning till skolan  innan jag tar helg, tjejerna kommer och jag går en jobbhelg tillmötes. Men med tanke på månadens lön (då jag trodde att jag jobbat lite), så blir nästa månad ännu roligare då jag vet att jag jobbat massor! :) 

Kram kramNAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR