In i väggen bara...

Adrian var lika medgörlig idag som alla andra dagar denna vecka, not, höll på att bli sen igen och därmed komma sent till skolan dag 3/3, lovely! Men nu gick det bra som tur var och jag hann med det tåg jag planerat. 

Dagen har bestått av 7 timmars köttande av tre tunga kapitel läsning, Visma, konteringar, bokslut och bokslutstablåer.  Så vid kl 16 så var jag trött i huvudet! :) klarade mig igenom dagen på ren vilja haha!

Imorse så hade jag hunnit vara på min lektion i 10 min när jag märkte att jag fått missade samtal från bonusdottern. När jag ringde upp direkt efter så hade hon precis hunnit gå till skolan, typiskt... 

Väl hemma igen så kunde vi prata om allt och det blev ett peppsamtal om mentalinställning och positivt tänkande. Och det blev en massa aha-upplevelser ju längre vi pratade. Jag blev bara så chockad av att höra att hon hade sagt att "idag kommer att bli en jättetråkig/dålig dag"... För så jobbar vi inte hemma hos oss... :/

 Jag kan med handen på hjärtat säga att den meningen aldrig har förekommit här hemma. För om man dagligen känner så, så är det något som är fel. Känner man så med sina vänner eller jobb så är det bara att byta ut. Men sen om man stannar kvar så har man gjort ett val. Oavsett om man är lat, bekväm eller feg. Enkelt.

Och bestämmer man sig för att något kommer bli tråkigt, jobbigt eller svårt... Ja, då blir det så! Och sen när resultatet blev skit så rättfärdigar gärna dessa personer att "ja, jag sade ju det, tur att jag inte försökte!"... Men då har man ju sett till att det blir så. Enkelt. 

Så idag har vår lilla tjej fått spendera 4 timmar utan sin bästis, de har annars lekt hela veckan och ska leka hela helgen, men hon var helt ledig idag och Ella gick kl 10-14 haha! Lillebror kom hit innan tre och hängde tills jag kom hem och ella och sin bästis lekt från kl 14 och varit ute i parken, ätit tacos, spelat på datorn och nu kollar de film. Och det jobbiga är inte alls jobbigt längre! :) sötnöt! 

Ha en fin helg! 
Kram NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR