Med hjärtat i ena handen och stegen i den andra....

Sitter med ett tufft beslut som jag måste bestämma mig för inom kort. Även om båda säger "gör det som känns bäst för dig"... Så menar ingen, gör det som är bäst för dig. Det är välj det som är bäst för oss. Always without exeptions. 

Jag har ett val som är roligt, centralt, bekant och lärorikt nu med vettiga tider, men som jag inte kommer att kunna fortsätta med sen men det är redan underförstått. 

Och sen har jag ett val som är en utmaning, vettiga tider, centralt, karriärs främjande, fungerar till hösten också och där ett utvecklingsmål är satt. 

Men jag måste antingen välja, eller se om jag kan fördela alternativen 20% och 80% under sommarperioden. Skulle det gå så vore det, det absolut bästa. Eller så måste jag välja. Så gå över lik för att nå sina mål eller följa sitt hjärta? Jag är en kombination av båda, men vilken del vinner?... Det ska jag fundera ut över helgen.

Har ni haft tuffa val att göra på sista tiden? Blev det hjärtat eller egen vinning som vann?

Kram kram
Tessan

Klart du ska ta alternativ två..! Jag valde karriären efter mammaledigheten och det är det bästa jag gjort. Du vill ju framåt och har alla möjligheter.. Ta chansen!!!!

Svar: Tack för ditt svar! Det är bara att alternativ 1 är en vän som jag ska/skulle ha jobbat för i sommar som en liten spontan kul grej. Men allt med kontrakt och papper tog så lång tid så jag passade på att söka lite annat under tiden så jag inte blev bränd i slutändan eller så (tror inte att han skulle göra så heller).. Men han säger i alla fall att jag ska göra det som blir bäst för mig, och det vet jag är genuint.

När det andra företaget (alt 2) också säger det så blir det inte riktigt samma känsla över det....De gärna vill att jag kör lite löpande även i sommar så jag är klar till hösten.

Och skulle de vilja mena nått sen nu i efterhand så var det inte rätt. De vill satsa på mig och vet att jag pluggar. Men det händer så himla mycket där nu så man vill verkligen hoppa på nu om något för att inte missa möjligheter!

Om inte annat vill 3 butiker av min nuvarande arbetsgivare att jag mer än gärna jobbar och tar hela sommardriften. Men jag vill ju ifrån det, och alternativ 1 är också butik men jag slipper alla stängningar.

Svårt svårt! :/
Linda Mark
NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR