My body wants more sleep, but my wallet wants more money...


Sitter på tåget hem nu efter jobbet, fick så sjukt mycket gjort och nu är en avdelning helt klar! :) Imorgon jobbar jag heldag igen men då fixar jag hela barn avdelningen, och det kommer bli tungt för där måste allt göras om! :)

Imorgon kommer även regionschefen så det ska bli kul att träffa henne igen. Har nog inte sett henne på ett år. 

På min lunchrast så passade jag på att springa in en snabbis på Lindex och uppdatera min necessär lite. Allt är ju typ paj, lock saknas och det ligger smulad ögonskugga typ överallt. Ja, asså det är hemskt! Sen hatar jag den necessär jag har för den rymmer inget och man hittar inget. Så varje morgon börjar jag med att svära och har jag tur så blir jag inte svart i ansiktet. Haha! 

Så det blev en ny ögonskugga MED LOCK och ALLA färger, en flytande eyeliner, en necessär med två fack (ett för avlånga saker typ pennor, mascara, foundation, penslar och ett för alla runda saker typ puder och ögonskuggor). Sen köpte jag en Brun-utan-sol och lite nya puderborstar. Från att typ köpt smink löpande för 1000-2500 kr så har jag inte nu köpt en endaste pinal på mer än 6 månader så en mindre uppdatering var jag verkligen värd! ;) 

Man kan ju faktiskt välja om man vill fortsätta med att inleda dagen arg/irriterad och gnälla om det, eller göra nått åt det! ;) and so i Did!

Nu blir det hem och pussa barnen godnatt och sätta mig och plugga i några timmar, innan allt börjar om igen. :) ....Längtar tills helgen, då ska jag andas ut och mysa med bubbis då pappa är på Island... 

Kram kram NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR