New in Elin...

I veckan så tog jag upp alla sommarkläder och rensade byrån och garderoben i hallen på alla vinter saker. När jag tar upp saker så går jag även igenom det som är försmått så jag kan lägga upp allt innan det blir höst! ;D Sen så visade det sig att allt som var Ellas är försmått då det är 122/128, men det vissta vi ju.  Ella får allt som var Elins, dvs 134/140 och Elin har då inte ett endaste plagg kvar än de linnen och så som köptes nyligen.
 
Så det blev en liten beställning på H&M nu i väntan på min guldbonus på 1500 kr som oavkortat går till Elins garderob! :) Barnens garderober består av mest H&M, Lindex, och sen nån enstaka sak från Cubus eller Kappahl. Från kolladet är allt från H&M för utom den långa klänningen och den vita spets peplum toppen.
 
 
I helgen ska jag försöka fota lite av det som ska säljas. Det är sååå mycket! Det är sneakers, "snygg stövlar", sommarskor, skalkläder, jeans, toppar, koftor, bikinis m.m Så lika bra att sätta fart. Allt är ju som nytt fortfarande så när jag väl har sålt av allt så är det typ till ett värde av 4000 kr som man kan göra annat kul för, eller lägga på nya kläder! ;D Så köper man saker och tar hand om dem så bidrar de ju med en del till nya saker så man antingen kan satsa lite mer på kvalié eller uppdatera lite oftare. 
 
kram kramNAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR