No sleep for you miss...

Ja, det hade ju varit skönt att sova en stund när jag äntligen blev klar. Men lillen gjorde morgon strax innan. Så jag fick sitta med honom i knät och hålla honom från tangentbordet och allt tog extra lång tid. Så istället blev allt försenat idag. Jag kunde inte väcka tjejerna för jag behövde bli klar, jag har ändå ingen plats att ställa fram frukost på. Och de satt ju uppe igår och sov därför som stenar...

När de väl gått till skolan så börjar Adrian dala igen för han börjar bli trött. Så därifrån tills nu har varit ett helvete, igen. Så ja, jag har idag bara missat två tåg och blir bara lite sen till min läkartid innan skolan. 

Hade det inte varit för att barnen får värdelös frukost på förskola/skola så hade jag lätt kunnat lämna i skolan och slippa "tre timmars" städning och stress varje morgon. Sen är det med här med timmarna, även om de inte har skola så är de inte hemma, och de behöver ju egentligen inte åka tidigare än precis innan de börjar. 

Efter mitt läkarbesök så blir det i alla fall 6 timmars hjärngympa på redovisningen i skolan innan jag ÄNTLIGEN kan få åka hem och ha helg... Och göra läxor så klart då jag ska jobba i veckan.. 

Men inget jobb i helgen i alla fall och det ska bli såååå skönt. Behöver en paus från allt! :) Att ha en smockfull kalender, ständig stress över att man glömt nått, få timmar med sömn om nätterna sen jobb, skola, hemma och avbruten sömn... Ja det gör vem som helst knäpp tillslut! :)

Kram på er! NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR