Ny dag...

Satt uppe igår tills 23 typ och skissade lite på min inlämning på 4 st A4. Adrian väckta mig inte förrän 04.30 så jag har sovit jätte gott i natt! :) 

Nu har vi ätit frukost, Adrian har röjt lite och jag ska strax sätta igång att plocka lite här hemma. 


Idag ska vi nog till Farsta en sväng. Adrian får busa lite och jag kan göra mina ärenden. Hann i alla fall fixa en ny softshell jacka till Elin igår. Hon har ju några andra men de är hon mer rädd om så denna blir som officiell skoljacka då den också har bra fickor, de andra har inte det. 

Och denna behöver man inte vara rädd om på samma sätt och det är ju så det ska vara när man har rätt funktion till rätt tillfälle. Nu kan hon varva mellan tre olika i vår och sommar; en tålig, en tuff och en mer stilren och fin. 

Och Ella har typ samma upplägg hon med; en softshelljacka, en bombarjacka hon med och en skinnjacka. Det finns som sagt inga universalplagg eller skor. Så har man några att varva med så slits dem inte på samma sätt heller och de ser fortfarande nya ut och kan antingen gå vidare till småsyskon eller säljas och bli en bidragande del i ett nytt plagg, kretslopp. :)

Nu ska jag se om lillen vill klä på sig, detta är planen idag. 


Kram kram
NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR