Oh my lord....

Klev upp strax efter 05 i morse, ni som  går upp den tiden jämt är ju för fan sjuka i huvudet!... Haha! Jag hade sagt upp mig eller skaffat en sugardaddy! På studs! ;) Haha ....men men hade jag gått upp den tiden jämt så hade jag också gått och lagt mig tidigare. 

Idag skulle jag sitta med vid en intervju som skulle vara kl 08. Så jag gjorde mig i ordning på morgonen, åt frukost, gav Adrian frukost och fixade honom. Sen lämnade jag honom och han sprang in på dagis och så var jag på plats på jobbet typ 07.40. Sååååå skönt med EN dag denna månad som gått enligt planerna! 

Så efter intervjun så stannade jag kvar och jobbade till kl 11 för att sedan åka in till stan och äta innan jag skulle jobba på Feetfirst kl 12-19. Nu är jag på pendeln på väg hem och jag är så trött i ben, vader och fötter! 

Så en twix är jag fan värd! ;)
Nu har jag tre långa dagar i skolan med massor som ska vi ska gå igenom innan alla prov. På lördag jobbar jag i stan igen och efteråt ska jag eventuellt möta upp en vän, sen är jag ledig på söndag. MIN FÖRSTA HELT LEDIGA DAG PÅ NIO VECKOR AV KONSTANT SKOLA OCH JOBB! 😵😵😵

Kram på er! 
Silja

Ujj inte kul att gå upp klockan 5 :S Skönt att allt gick enligt planerna i alla fall! Måste va hårt att både jobba, ha skola och sköta sitt barn. Starkt gjort 💪🏽

Svar: Ja äntligen! ;) nu är det ju självvalt och så har jag oftast hjälp av sambon. Men ibland har jag alla tre hemma och är själv då blir det ju lite mer meck! ;)
//Linda
Linda Mark
NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR