The Grand finale!...

Lås in era barn, cyklar, farföräldrar och djur- lås in allt du håller kärt! 

Min våg av rosa moln fortsätter även idag. Igår inledde jag morgonen med att gå in så hårt i vår ekbänkskiva när äggen kokade över så det blev ett jack vid höften och jag blev hukande ett bra tag, länge sen jag kände sån smärta! 

Detta fortsattes med lite krångel med Adrian så jag missade mina tåg. Hittade sen fortfarande inte mitt SL-kort så jag fick spärra det. Väl på tåget så har min nya ögonskugga gått sönder, igen, och smulats sönder i hela necessären. Häller ut smulorna på golvet. När tåget sedan blir fullt så får jag sällskap och väskan hamnar på golvet, på resterna av min ögonskugga. När jag strax sen ska av så tar jag väskan i knät för att lättare kunna kravla mig ur tåget. 

Upptäcker sedan utanför skolan att jag har stora fina bruna fläckar av ögon skugga på mina mörkblåa jeans, tacka fan att de inte var vita! 

Dagen idag inleds med att en cykel saknas utanför och ett lås ligger slängt. Tänkte först om Elin blivit lämnad utanför för att ta cykeln, tvärt var det inte så. Nån gjorde nyss min fredag med att sno en av barnens cyklar. Givetvis den dyraste....

Och nu ska jag in på skolan, blev sen efter att behövt kolla upp med anmälan och nu ska jag in och ordna lite huvudvärk av 7 timmar bokslut och åtsredovisning. Men jag kommer nog i tid i alla fall, men det blir precis. 

Ni andra får i alla fall ha en fantastiskt trevlig dag! Hade det inte varit för att vi har barnen och str jag ska jobba imorgon så hade jag bedövat mig själv lite. Detta är lite väl även för mitt positivitets-konto. Men det går, precis. 

Kram


Idige

Men jösses vilken jäkla skit start på dagen. Tråkigt med både ögonskugga jeans stress :( Och förjävligt med cykeln :(

Svar: Men det är bara att fortsätta simma! Haha ;) det blir för mycket bara så jag kan inte göra annat än att skratta! Men det finns alltid någon som har det värre! ;) allt annat går att ersätta..
Linda Mark
NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR