Underbara söndag!....

Lill-hjärtat gav mig sovmorgon till kl 07.30. Då klev vi upp och tittade lite på film innan frukosten. Strax efter ringde svärfar och bjöd med oss till IKEA. Det blev lite lull-lull och smått och gott till oss också. Adrian fick en varsin uppsättning verktyg hos oss och hos farfar. Så han har snickrat järnet idag! Han hjälper även till på dagis och håller verktyg och skruvar och hälsar glatt på alla snickare som kommer dit. :) 

Väl hemma så röjde han, what else.. Sen kom morbror förbi och busade lite innan Adrian skulle över till farfar och hjälpa honom att snickra lite. Jag och lillebror åkte till handen en sväng för att göra en retur och kolla nytt till Elin. När det var klart så hann vi även med en fika innan vi rörde oss hemåt igen. 

Nu har Adrian somnat och under dagen så fotade jag alla hans saker så jag kan lägga in allt nu när solen gått ner eller när jag sitter på tåget och är på språng. Så frågan är nu om jag ska göra läxor, fixa med kläderna (jag har ju mitt och tjejernas saker kvar också).. Eller om jag ska äta godis och kolla på sista delen i hungergames eller kung fu panda 3... ;) svåra val! :D 

Vi har i alla fall haft en toppen helg och nu ska jag förbereda inför veckan och måndagen. Jag ska på utbildning på det nya företaget och Adrian ska till dagis igen. Och för att skippa repris så går jag upp kl 06 och väcker honom så vi ligger före med god tid. 


Kram på er! NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR