Update...

 
Stopp 1 gick över förväntan men enligt plan ändå då jag framförde och framhävde det jag ville, och det gick bättre än bra! ;) Nytt möte om en vecka, hinner inte mer denna vecka. 
 
 
Nu ska jag till stopp 2 som är positivt med skräckblandad förtjusning. Men jag har ryggen fri och har, fortfarande, inte gjort något fel. Så om inte detta går att lösas nu så får jag väl klättra uppåt lite för stegen. Vissa saker är bara inte okej, har aldrig varit och kommer aldrig att bli. Men jag är hoppfull och har fullt förtroende att saker kan lösas snabbt idag. 
 
Ögonen går typ i kors nu men då tänker jag på vår motivationsfilm vi presenterade i skolan. Den handlar om att om man verkligen vill något så måste man vilja det lika mycket som att kunna andas, sekunderna innan man drunknar. Man. Måste vara villig att upp offra sömn, för medans man sover så går man miste om chanser att lyckas. Så ja, jag har sovit typ 3-4 timmar om natten i ett par dagar, men under min vakna tid så har jag uträttat stordåd. Så nog är jag på väg alltid! ;)
 
Här kan ni få länken till filmen tills jag lagt in den hemma, it's awsome! 
 
https://youtu.be/6vuetQSwFW8
 
Ha en fortsatt grym dag! 
//Linda
 NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR