Så klart...

Ni vet när man slutat i bra tid, hunnit fixa en massa saker, kommer hem och haft planer på att passa på att lösa en massa saker.... sen skulle man bara lägga sig raklång en sekund för att sträcka på sig... och så somnar man och vaknar kl 03.30?...  Ja, typ så.. haha!
 
Efter jobbet så tog jag ett varv på stan för att glutta lite. Jag hittade barnens sportskor från Stadium för endast 60 kr, skönt att ha innegympa skorna klara! :) Adrian fick några fleecetröjor samt fleecebyxor för 40 kr, elin fick ett par Nike Pro´s.  Det enda som är kvar nu är nya höstboots till tjejorna samt skridskor till båda, sen ska elin få nya cheerskor. Det blir nog ett par sparks eller elevate från Kaepa. Sen är vi bannemig check!
 
Gjorde en beställning från Apotea nyss också, apoteket på nätet men där allt är 50-100 kr billigare än på apoteket. Toppen i det syftet samt att man lätt och enkelt kan välja och vraka bland allt i plåsterväg, solkräm, nässpray, vitaminer, hostmedicin, munsårssalvor, alvedon och lusmedel för att sedan lägga i korgen bara och då hem allt samtidigt. Hej höst och vinter!, vi är redo! haha
 
Nu har jag duschat och borstat tänderna så nu blir det sängen och så ska jag upp snart igen för att jobba lite. Jobbar centralt imorgon så det är trevligt. Ska eventuellt träffa min lillebror en snabbis! Sen blir det att åka hem och fixa allt som jag inte hann med idag, för att jag somnade, och sedan vänta in familjen som har haft 48 toppen timmar i Göteborg och på Liseberg! :)
 
Kram kramNAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR