Underbar helg....

Måndag morgon och jag sitter på bussen på väg mot jobbet. Det ska bli fantastiskt trevligt när tågen går som vanligt igen! :) Jag har haft en helt fantastisk helg! Jag jobbade en kortis på lördagen och på söndagen så var jag helt ledig. Vaknade dock upp utan röst men det får gå ändå. 

Vi gjorde ciabatta i ugnen och åt länge, vi hämtade hem bilen och gjorde oss i ordning för att röra på oss.

Vi åkte till Farsta för att byta lite saker, fixa leg-foto till Elin, skruva glasögonbågar, köpa 5-års present m.m. Ella fick nya gummistövlar och så hittade vi lite nytt på cubus och H&M. Nu är det bara nya boots som behövs! :)

När vi var klar med våra ärenden så åkte vi till dagens kalas och träffade all familj, åt tårta och badade! :) Adrian har badat, kört bil, busat och varit helt fantastisk! Haha han är så knäpp och rolig den där ungen! Vi alla skakar på huvudet varje kväll vi lägger oss.

Väl hemma igen så fick mamma lov att prova hjälmen och skydden!... Liter roliga var dem i alla fall! ;) sötnöt!

 På kvällen hjälptes vi alla åt att lägga in all ren tvätt samt allt nytt i garderoberna. Då fick Ella syn på sin skridskodräkt som hon fick I sitt påskägg, och den ville hon pröva då det inte har hunnits med då säsongen tog slut över sommaren. Så självklart skulle hon få det! Nu är det nya skridskor och lite is som vi behöver! Men snart börjar tjejerna i 3:an och 5:an all träning drar igång. :) 

Tänk att dessa små powerpuff-pinglor skulle bli så stora! 

Jag önskar att jag kunde skriva oftare men jag HATAR den nya uppdateringen på bloggen. Hade det inte varit för att jag råkar gilla min design så himla mycket så hade jag fimpat denna bloggportal för länge sedan. Jag önskar att jag kunde o-uppdatera bloggappen för när man skrivit tre blogg inlägg och ALLA försvinner, så blir man lite less....

Kram kram
NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR