Freddy Store i Mall of Scandinavia hela december!

Hej alla! Jag lever, det är mycket men jag lever! haha
Jag trodde aldrig att jag skulle få tid mer till att kunna sitta här. Den 14/11 så började jag på Freddy Store och sedan dess (inte ens en månad) så har jag hunnit med en Fitnessfestival, styra upp en massa på kontoret, lagret och hela kundtjänsten och vi har ni hunnit flytta in i Mall of Scandinavia där vi kommer att vara hela decembermånad.
 
Så har ni vägarna förbi Mall of Scandinavia så kom och säg hej och passa på att testa ett par om ni inte kommit till skott än. Eller investera i ett nytt par i en ny färg! Vi har även en julkalender på instagram och hemsidan som gäller en sänkt vara varje dag fram till jul, följ oss så du inte missar erbjudanden!
Om vi har den varan i butiken så gäller även rabatten där! :)
 
 
Vi hade tre dagar emellan till att fylla på vätska, packa ner, flytta, bygga nytt, packa upp och svira om från mässa till galleria haha, men det gick! Just nu blir det låååånga dagar för mig tills sent inpå natten. Jag behöver fler timmar på dygnet och just nu så är detta det enda sättet för mig att hinna med och komma i kapp samtidigt. Jag lever på målbilden sen är allt är klart, så bra det kommer att bli! ;)
 
kram kramNAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR