Hej hej...

Hoppas att ni alla har haft en underbar jul! Det har vi i alla fall och vi bara myser vidare nu i mellandagarna. Det har varit så skönt att bara ha fått vila, sova ut, kolla film och slappat. Barnen har lekt med sina julklappar, vi har möblerat om och rensat ur både rum och förråd. Barnen blev verkligen jättenöjda med sina julklappar och har uppskattat dem så mycket! :)
 
 
Här om dagen så var Ella med mig en heldag på jobbet. En sak är i alla fall säker, den ungen kommer aldrig att behöva gå utan jobb- om man jämför med hennes presigefulla och slappa storesyster! haha Men det blir kul när Ella får sin första lön och kan hitta på något riktigt roligt! ;D Vi var på kontoret och mofflade godis, nere på lagret och packade upp varor och ute i MOS och fyllde upp butiken.
 
Som belöning och tack för hjälpen så valde Ella att ha en "Ella-och-Linda-dag". Den dagen infaller imorgon! :) Vi ska på bio och glutta runt i butiker och se om vi kan hitta något kul för alla Ellas presentkort hon fått. Måste även till jobbet en sväng imorgon bitti, det som tjejerna skulle ha denna vecka sålde de slut på idag- jahapp! haha
 
Har ni sett detta på Freddys instagram? ;)
 
 
Vi skulle ta ledigt och chilla hemma imorgon. Men det blir att åka in och packa ihop mera saker och lämna i pop-up:en. Tur att vi beställde upp en massa saker från lagret! ;) Men det blir imorgon det!
 
God natt på er!
 
//LindaNAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR