Världens mysigaste dag med mitt lilla-stora-hjärta!...

Idag förmiddag så styrde bilen in mot stan och jobbet. Det som var tanken att det skulle räcka hela veckan tog slut på en dag så vi fick åka in och packa ihop mer. Ella följde med och hjälpte till, för när vi var klara så skulle vi ändå inleda vår mysdag tillsammans. :)
 
Efter en dryg timme var allt med och vi satt inpackade och klara i bilen för att åka till Mall of Scandinavia. Butiken fylldes på och jag och Ella rundade av för att fylla på magrna med lunch. Vi åt på O´Learys och mofflade allt möjligt vi kände för, noom noom! När vi var klara så tog vi tåget hemåt och mot Farsta för att glutta där istället, i MOS var det galet mycket folk, man kunde knappt röra på sig och vi ville ju glutta fler Schleich-hästar och toysarus hade vi ju redan gjort tidigare i veckan.
 
Väl i Farsta så passade vi på att boka en frisörtid hos tjejerna på Nikita Hair, vi fick en tid en timme senare! Så vi jämförde tottisar på Lekia och BR och kom tillslut fram till fyra starka kandidater så nu har stallet nya kompisar. Vi hann även med Lindex och Cubus och fick med oss lite mer snyggt innan Ella fick sjunka ner i schamponerings-stolen. Jag är lagom avis, själv ser man ut som en påse skit i håret! haha! Jag måste boka dejt med Alex snart och styra upp situationen...snart. ;)
 
Men nästa månad har jag i alla fall bokat in en ny tid för påfyllning av 3D-brynen, det kommer att göra stor skillnad! Så jobbar jag på flitigt denna månad så kanske jag klämmer in en frisörtid också. Det är ju inte som att jag har några mängder med barn hemma att skämma bort då majoriteten av dem chillar med livet borta i Thailand! <3
 
Nu blir det sängen för att orka ta morgondagen med storm!
 
kram kramNAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR