Asså jag ger upp....

Min vanliga tur började igår kväll så jag skulle hämta ut ett paket och fota en bild inne på Ica till min vän som behövde inslagspapper. Jag hann komma in på Ica och ta fotot och sen tvär-dör min mobil sekunden efter trots att jag har 25% batteri kvar och jag har inte ens hunnit fram till postkön än. 

De hade ingen laddare och jag hade inget extra batteri på mig och jag kunde ju heller inte ringa min sambo hemma och kolla vilka nummer paketen hade via min mail så mobilen var död. Så ja, bara att gå hem igen. Wiie!

Väl hemma så sätter jag bara i sladden och den startar direkt och har 20% batteri, asså vaaa?!? Skämtar du med mig?!? Skyndar mig tillbaka då jag idag  SKA hämta paket. Förra gången jag försökte så hade jag tagit sambons leg men glömt mitt egna då jag nu bytt mobilskal och ska försöka börja använda plånbok igen...Så klart...Jag kommer tillslut fram igen och kan hämta ut mitt paket. Amen. 

Idag har det varit ännu en röv morgon. Vet inte hur lite jag har sovit i natt. Har sovit oroligt av någon anledning och det var inte kul att vakna imorse kl 05.30. Gick upp för att fixa välling med Adrian på höften, vatten överallt och så hade vi visst glömt bort att göra matlådor på gårkvällens middag så allt stod kvar i köket. Yes! 🔫😫 hjärtat kom upp och hjälpte till. Tur var väl det för om mitt tålamod någonsin är kort så är det under dessa småtimmar. 😲😥

Adrian blev as grinig sen kl 08.30 och jag fick inte äta, inte tömma diskmaskinen så jag kunde rensa bort allt så diskbänken och han ville inte sitta i soffan. Så jag lade honom och så skulle han få sova 30-60 min innan dagis. 

Precis till då vi skulle gå så vaknade han till så jag bäddade bara ner honom i Donkeyn och gick mot dagis. Tanken var att jag skulle mot stan till kl 10.30 men nu verkar allt skita sig. Adrian kunde tack och lov vara inne nu på morgonen så jag slapp klä på honom nu när han var nyvaken. För då hade jag garanterat missat tåget. 

Nu nere på perrongen så är det förseningar och mitt tåg går inte så denna dag skiter nog sig duktigt ändå. Har även glömt mina vantar och paraply på dagis. Asså jag orkar verkligen inte. Då jag är van så jag orkar inte bli arg heller. Det är ju mer chockerande om något klaffar numera... 😞😔😭

Hoppas att er dag startar bättre! :)
NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR