Dagen börjar reda upp sig.....

Det är ju så fantastiskt hur exakt allt kan bli så fel och hur varje tänkbar sak kan skita sig. Men nu så börjar det alltså att reda upp sig! ;) Jag kom tillslut iväg till min ansiktsbehandling och det har gått toppen. 

Jag tror faktiskt att jag somnade på slutet vid ansiktsmasken men jag vet inte riktigt. Lite samma känsla jag har varje morgon när jag vaknar, jag vet inte när jag somnade, om jag har sovit eller bara slumrat till. Men kan väl med en grav underdrift säga att min sömn är kraftigt rubbad just nu. ;)

Vi har i alla fall pratat igenom lite om hur vi ska lägga upp min behandling och så köpte jag även med mig en ansiktsmask från Exuviance. Det är den serie de använder på salongen och de doftar underbart! Och så himla prisvärda! (Allt är ju så klart relativt), men jag använder bara Dermalogica hemma så denna var billig, det samma gäller allt annat i den serien. Till nästa behandling om 4-6 veckor så köper jag nog med mig serum, peeling, ögonkräm och en nattkräm så jag har lite nytt.


Efter behandlingen så satte jag mig på Espresso house och åt lunch. Testade en creme cheese bagel med mozzarella och lufttorkad skinka och OMG! såå god! 


Tog en färskpressad juice till, en vatten och en chai latte. Jag måste dricka massor nu för att hjälpa huden att återfuktas inifrån. Nu blir det att åka hem och plugga i några timmar innan jag ska hämta hem Lill-hjärtat. 💕

 Vi ska ha myskväll själva då pappi är iväg på en kundmiddag. Ska intala mig att de sitter och käkar fiskbullar på plattan istället för en gudomlig köttbit på AG's då känns det i alla lite bättre! ;) Han ska även till Island strax med jobbet och så Paris då med äldsta dottern, det gör inget bättre! As! 
☺️😘💕😁👌🏻Haha 

Äh! Hem och plugga och bli klar med skolan så jag kan återgå till ett normalt liv! Då jäklar tar jag med mig Adrian och lever loppan runt om i världen då kan pappa sitta hemma med sina fiskbullar! 😂😁👌🏻🏊🏻🐠☀️🍉✈️

Kram kram NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR