En dag av kaos...

Ja, denna dag... Vad börjar man ens? 😂😁🔫 Adrian vaknade runt 07 så vi gick upp och mös lite innan frukosten. Mot 8.30 så fick jag ett sms av chefen i Sollentuna som meddelade att hennes son är sjuk och om jag kunde komma in och jobba till kl 11 istället för 14. Jo visst! 

Få i Adrian frulle, tvätta honom, på med kläder, runda av det jag på börjat av Adrians middag (han skulle bli hämtad av svärfar så jag förberedde middagen innan), på med kläder på mamma, packa ner smink (fejset får vänta till tågresan), på med Adrians kläder, packa hans väska för eventuella väderbyten och ut genom dörren! 

Älga bort till dagis i all snömodd och regn.. Kommer till dagis och alla barnen ska ut. Så in och klä på Adrian galonisar, galonvantar och stövlar. Har bara stövlarna kvar och då ska alla in... Tåget går om 8 minuter... Av med alla kläder och lotsa in honom lite mot avdelningen. Ett barn blir ledset och Adrian hakar på. Han nya snälla fröken tog honom och en till i famnen och gick in så jag slapp känna mig som världens sämsta människa. 

Springa mot tåget, hann med 3 minuter. Andas. Ringa svärfar och lämna över inför deras första dag tillsammans då farfar ska hämta på dagis. 

Kommer i tid till jobbet och dagen rullar på. Kl 12 har dagis ringt och lämnat röstmeddelande. -Adrian behövs hämtas då han bajsar löst. Ringa svärfar och meddela att det inte blir något jobba-hemifrån idag. Och så åker han och hämtar en tröttis som hunnit somna på vilan. 

Dagen gick bra tills jag skulle hem. Kollegan kom inte ut i butiken när jag slutade så jag missade pendeln och fick ta nästa. Sen blev det att åka snigelfart till centralen. Det tog 50 minuter att åka en 20 minuters sträcka. Sprang av pendeln och till motsatt sida av perrongen och han precis på ett annat försenat tåg och kunde åka hem....Phuuue. 

Japp, då blir det att vara hemma i 2 dagar med Adrian och därmed missa mina två första dagar i skolan och mina enda lektionen denna vecka. Jag har ingen aning vart jag ska börja, hur upplägget ser ut, hur de har tänkt... Jag vet bara att jag måste börja imorgon. 

Han har inte bajsat nått mer idag, så det kan bara ha varit något knasigt idag. Om han inte är orolig i magen på hela dagen så lämnar jag kanske honom på onsdagen och är stand-by. Då missar jag bara en lektion, det "enklaste" ämnet av de två jag har nu. Jag får inte hamna efter i mitt andra ämne, det går bara inte. Och så typiskt så händer alltid dessa saker mig och när pappa är bortrest. Hoppas magen slutar dumma sig nu! 

God natt! NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR