God fortsättning...

Nu sitter vi alla i bilen påväg hem efter en toppen kväll! :) Barnen har lekt massor med varandra, vi har ätit god mat och tittat på massa fyrverkerier och skålat in det nya året med barn partydricka *woop woop*
 
 
 
 
Ja, och så vann Sverige över Kanada med 5-2 så vi har inte kunnat få en bättre start på året! Eller jo, vi hade kunnat vara utomlands men det får bli till nästa år istället! ;) Då åker vi nog efter lucia typ! 
 
Barnen sover som små kottar fast att de inte alls var trötta :) Tog emot lite att behöva sätta sig i bilen men det kommer att vara  så värt imorgon bitti då vi kan få vakna upp i våra egna sängar. 
 
Vi har verkligen haft en underbar kväll med grymt sällskap och det har varit helt lagom och avspänt. Lite ovant att inte bada in det nya året som vi gjort de senaste åren men detta gick ju bra det också! ;)
 
Nu blir det hem och sova och klura ut lite nyårslöften som man ska försöka hålla under årets gång. Ett av mina förra har jag kört stenhårt på och det ska jag fortsätta att hålla. Tufft som satan men det blir värt det i slutändan! 
 
Kram på er!NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR