Rasta barn...

Efter att systrarna åkte lika snabbt som de kom så var det kortaste jullovet med barnen någonsin över. Men jämlikt och vad barnen vill är ju heller aldrig något som någonsin har förekommit. Skönt att Adrian slipper märkliga människor i alla fall, slippa välja sida och användas som sköld och slagpåse. 

Milimeterrättvisa när det gäller en själv är självklart men att unna någon annan eller barnen lite tid med sin andra förälder finns inte. Men man kan åka till andra sidan jorden i över en månad med barnen utan att ens fråga först för att sedan inte kompensera något i förlorad tid varken innan eller efter man kommit hem. Och sen ljuga för barnen så de inte kan få ringa hem, när det var det enda kravet/önskemålet om resan beviljades. Men uppdatera sig egen blogg och instagram 6 gånger om dagen går men att få ringa hem via Skype är "för dyrt", riktigt vidrigt om ni frågar mig.

Men ja, om det alltid ska vara varannan vecka varje jullov och hela jävla sommarlovet också då kommer de ju heller aldrig kunna åka iväg på någon mer resa igen. Nej, juste det gäller ju inte när det handlar om en själv. Det är väl inte vårat problem för att någon annan inte har semester att ta ut på sommaren. Vi och barnen vill ha sammanhängande tid tillsammans.

Fattar man inte att av att bete sig som man gör så drabbar det bara en själv tillslut. Vi har alltid gett efter för att vi inte tänker vara dem som straffar barnen genom att låta vårat eget ego komma i förstahand. Men det är ju samtidigt väldigt naivt att tro att vi alltid tänker ta skit, anpassa oss och ge efter och att städa upp efter en annan förälders opassande agerande. Att köra sitt eget race och skita i alla andra funkar liksom inte... 

Vi städade lite hemma och satte oss i bilen och åkte till Lek och bus i Nacka. Superbra lekland som är sååå mycket bättre än Andys! :)
 Vi blir väl här i en timme eller så för att sedan sätta igång med oxfilén vi har hemma. Vi köpte ju 2kg igår så jag ser fram emot middagen idag med. :) I övrigt så blir det bara att mysa, kolla film och ha det bra! :)

Kram Kram NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR