Fynda till vintern....

 Igår när jag att och hittade runt så hittade jag en massa av de saker som barnen brukar ha till vintern för typ halva priset på jollyroom.se. Jag har nog aldrig köpt vinterkläder för fullpris heller tror jag. Alla våra skor från Nilson, Ecco och Din sko köper jag ju för 25% eftersom att jag jobbar inom Nilson group. 
 
Det är så intressant med folk som menar att de inte har råd med ordentliga saker till barnen/tycker det är nödvändigt, och nu menar jag inte de som verkligen har det tufft...utan de som är slöa eller bara prioriterar annat och sig själva lite mer ;) Jag snålar inte på något när det gäller saker som barnen behöver, men jag betalar hellre inte mer än vad jag måste. Jag är inte snål och vi är inte fattiga, men genom att hålla ett litet öga öppet (nån minut i månaden i samband med vanlig slösurfing) så kan man planera sina köp. För ja, de kommer att vara kallare mellan oktober-mars men ändå så kommer som som en chock för många.  
 
Till vintern så köper jag oftast ytterkläder från Didriksons och skor från Viking eller Kavat. Undantaget gjorde jag för tjejerna förra vintern då jag köpte "snygga" vinterskor "som alla andra har" från Stadium, det blev givetvis att de var dyngsura och luktade kattkiss efter bara en dag och de ena fick reklameras helt då de även gått sönder. Så ja, så bra höll de i ca 1,5 månad. Så ja, aldrig mer... 
 
Medans när jag köpt viking så är det gore tex (100% vattentätt) dvs läcker ALDRIG in, går ALDRIG sönder, håller fötterna torra och varma HELA vintern och kan användas en till säsong då de är i nyskick. Och även kom jag säljer dem vidare efter två vintrar så får jag mellan 350-450 kr för skorna (halva värdet, men jag köpte dem för 500 kr). Och lillens overall är också i nyskick (1099 kr, den fick jag på köpet när jag köpte 2 st åkpåsar), så det blir nya vantar och mössor till alla för den istället. På så sätt så återanvänder jag summorna för sakerna och behöver bara skjuta till en bråkdel per säsong. Och barnen har ALLTID rejäla saker och jag behöver aldrig oroa mig om de fryser eller är blöta om fötterna... sen finns det ju givetvis de föräldrar som bara inte bryr sig, och som anser att blöta fötter hör till barndomen. Men, men, alla tycker olika. Jag personligen skulle i alla fall ha extremt svårt för att sitta på mitt varma jobb och veta att mina barn är blöta dagarna långa.
 
Här är lillen skor samt overall för kommande säsong samt vinterskor till ena bonusdottern. Äldsta dottern har ju samma storlek som mig nu så till henne tittar vi på något tillsammans. I annat fall så kommer dennes skor att passa nästa vinter också och de höll sig torra kontisgt nog. Tolvåringar är tyvärr inte ute och leker på samma sätt heller, men de ska ju ändå ut på utflykter osv så de måste ju klara en del ändå. Vi får se vad det blir av allt! :) Allt annat har de i bra storlekar, och sen kommer de ju att vara borta halva vintern så vi är check redan nu! :) 
 
 
 
 
 
 
 
 NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR