Lova inte sånt du inte kan hålla....

Imorgon kommer äldsta dottern och pappi att befinna sig i Paris, lyllos! Elin har ju räknat ner varje år sedan hon var 4-5?, och nu kommer hon äntligen iväg och hon är supertaggad! :)
 
Idag hämtade pappi hem alla barnen vid 13-tiden sen åkte jag och kidsen in mot stan. Elin skulle äntligen få gå till min gode väns frisörsalong i stan och de gjorde henne så fin! :) Hon har gått runt och speglat sig hela eftermiddagen haha! 
De hann även med bubbis, även om det blev ett projekt i sig! ;D Men med lite youtube och glass och mammas ful-tricks så har ungen nu en frisyr! ;D  
När vi var klara så promenerade vi in mot Odenplan och åt på Hardrock Café och hade det supermysigt! Adrian var i sitt esse och tyckte att det var as kul att låta mamma springa som en tok efter honom när han drog från restaurangen, hopplösa unge! Vi gick sedan vidare mot Stadsbiblioteket och city. Vi han kika in på Panduro, fixa kaffe till pappa och fixa lite fint inne på H&M till Elin.
 
Väl hemma så har vi lekt i parken och sedan så har vi packat och pysslat och jag har fyllt på Ipaden med en massa ny film. Adrian somnade som en liten sten och jag ska strax göra detsamma.
 
Kram kram
 
 NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR