Ingen bra dag idag....

Idag av alla dagar på ett år, så behövde allt skita sig tydligen. Idag skulle jag egentligen ha varit på HK och fått svar på mina frågor som ligger som underlag för hela min slutuppgift i min sista kurs i utbildningen. Och precis när jag var klar och skulle ut genom dörren så ringer dagis. Adrian har på 2 timmar utvecklad ögonhinneinflammation, tack! Så alla planer idag var bara att skrota.
 
Sen har jag gått från att egentligen ska ha jobbat måndag-lördag typ hela sommaren fått ta bort 4 dagar då det blev helt kaos med skoldagar, som sen inte alls skulle vara skoldagar...så jag har bokat av i onödan och har även fått ta bort de dagar jag sen planerat in jobb på, för då ska det tydligen vara skola så måndag - torsdag är istället ledigt..i onödan.. och nu har jag bara fredag och lördag kvar och nu behöver jag även avboka denna fredag för att vara hemma. Han är sjuk, så det är inget att göra. Men det ska ju bara vara så jäkla typsikt att det måste bli dessa dagar då jag veeeeerkligen hade behövt vara på plats på HK för denna uppgift är liksom mitt betyg. Och sen så råkar sambon givetvis vara borta nu också och alla andra runt om är bort resta eller sjuka. Så idag är jag inte glad alls.
 
Men det löser sig, jag hittar alltid en väg och en lösning.  Skönt ibland bara att få känna sig lite hopplös och besviken för att samla ny kraft. Ska sätta mig och maila frågorna till dem på ekonomi sen får de ringa mig och något blir invecklat. Sen får jag skriva på kvällarna i helgen efter jobbet... så typiskt bara när allt var så bra planerat. Skulle även springa och luncha med en vän som jobbar på klarna mitt emot mig och sen göra en synundersökning på  vägen hem för att förnya mitt körkortstillstånd, nu är det bara att skrota... :/
 
kram på er! <3NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR