Ladda om för morgondagen...

Idag blev morgonen absolut inte som planerat, men vad gör det om hundra år? Adrian gjorde morgon kl 04, då hade jag hunnit sova tre timmar själv... som alla andra dagar denna vecka. Men i tisdags så vaknade jag kl 03 och hade mer eller mindre precis lagt mig efter att ha varit på fest med jobbet, snark...haha! Men idag var jag jobbfri för jag skulle på utflykt med skolan, lagom tills att jag tänkte åka efter att ha fått klart cirkusen så skulle jag egentligen ha varit där tydligen, ain´t gonna happen! :)
 
Åkte in men fick inte fram några tider för fjäderholmsbåten som stämde. När jag väl kom till kajen så hade den nyligen gått och skulle gå om en timme igen så jag gill tillbaka mot slussen för att äta. När jag sedan var klar och tänkte gå ner igen så kände jag bara nej i hela kroppen. Dels ska jag betala dela resan dit, sen får jag inget svar från min lärare och hon hör inget när jag väl kommer fram, jag ska leta upp dem när jag är där och vi ska på ett ölbryggeri och jag dricker inte ens öl. Så nej, det fick bli en sväng förbi jobbet istället och så satte jag mig och pluggade i 4 timmar i lugn och ro.
 
Väl hemma igen så hann jag röja det sista där sambon ej hunnit klart, teamwork! ;) Resten av familjen kom hem för att lämna lite saker sen promenerade vi alla ner till kinan för lite slappar middag. Så gott och Adrian satt som en ängel när de tog beställning och tittade med stora ögon sen när vi skulle börja äta så åt han jätte fint och super mycket och sa inte ett ord mer än att grimasera lite mellan tuggorna :)
 
 
Efter maten så gick jag och Ella mot posten för att hämta hem mitt H&M paket med nya kläder till de små liven, what else? ;) Och så sprang vi på glassbilen som tydligen var sen för vid den tiden brukar den normalt vara utanför oss. Då jag inte visste hur lång tid posten skulle ta så passade vi på att ta glassbilen innan när vi ändå var där. Det blev tre blandade paket så nu är frysen fylld igen för sommarens varma dagar.
 
Vi tog en varsinn glass och knatade sedan hemåt efter posten och så har vi alla bara myst i soffan till en film. Adrian var inte riktigt redo för att sova så han fick vara uppe en stund till. Inte helt lätt när det ser ut som morgon jämt utanför fönstret. :)
 
Nu sover alla barn och pappor, jag pluggar men ska snart göra det samma. Imorgon blir det Grönan hela dagen och vi blir typ 11 personer allt som allt. Vi är där så länge vi vill och orkar sen få vi se när vi kommer hem. Vi har sagt att vi inte tänker stressa nu när vi äntligen har besök från Norge igen. Adrians farmor har liksom inte träffat honom sedan han var 3 månader, stora tjejerna lika så och det var 1,5 år sedan. Sen ska barnen hem på fredagen och så är de borta i tre veckor minst. Så en dag till av lugn och ro tänker vi ha! :)
 
kram och god natt!NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR