Shopping söndag....

Idag körde vi på sovmorgon till kl 10, så skönt! :) Vi har pysslat lite hemma, jag har hämtat ut fler framkallningar och Adrian har ätit lunch. Nu sitter vi alla i bilen på väg mot Mall Of scandinavia för lite stros och shopping.


 Nu när vi båda fått lön, bonus och återbäring så känns det lättare för samvetet att vara lite ego. Annars så sparar vi ju till våra 100 projekt haha! Och ju mer man lägger på annat, ju längre tid tar det. ;) Men vi lever ändå med "här och nu"- principen. Så vi gör ändå roliga saker ofta som bio, bowling, middagar ute osv för hur kul är det sedan att ha uppnått målet när det har varit på bekostnad av allt annat?...

 Närmast i tiden så har vi i alla fall fönster- och balkongrenovering, jag ska på roadtrip till Ullared med en vän, Elin ska få ett helt nytt rum och vi ska försöka få tid att resa i vinter mellan allt jobb och projekt som sambon ska iväg på. Beroende på hur länge vi hinner vara borta efter att sambons jobb lugnar ner sig så kan det bli allt från Gran canaria till Domenikanska republiken.. Så det återstår att se :) 

Ni får ha en fantastisk söndag!
Kram lram
Sarah

De e så kul o shoppa där :)
NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR