Toppendag med lilla stjärnan...

Idag hade jag nageltid kl 11 så Ella följde med mig dit och hängde lite så länge. När vi strax var klara så hann de även med att fixa Ellas naglar :) Så de filade och fixade och så fick hon välja av alla 300 olika nagellack, så lycklig tjej att få bli ompysslad på vanligt vis utan att befinna sig på ett sjukhus! :). När vi var klara så blev det donken lunch och sedan rörde vi oss mot stan. Jag hade under lunchen letat reda på ställen som hade bowlingbanor lediga och det blev Olearys i Norrtull! :) Så vi pausade på vägen med lite glass och brownie innan vi kom fram. 
 
Väl där så beställde vi super smarriga drinkar i baren och gick sedan ner mot aktivitetscentret. Åh, vad vi har skrattat! Eftersom jag är vuxen så fick Ella givetvis vinna över mig i både bowling och air hockey... Har verkligen saknat att hänga med denna lilla filur. Det ska jag se till att jag gör mer fram över! :)
 
 
 
 
 
 
 
Vid 16-tiden plockade min lillebror upp oss och så åkte vi hemåt för att plocka upp en apple watch på vägen och sedan köra pizza söndag, sååå värt! ;) 
 
Pappa åkte sedan iväg för att hämta hem faster från Arlanda och själv har jag förberett för morgondagen och suttit och skrivit lite. Veckan är uppstyrd och den kan verkligen bli lite hur som helst! haha! Imorgon är jag upptagen från kl 06-00, ska bli fett kul! :)
 
Nu blir det sängen!
kram kramNAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR