Torsdag...

Då har jag jobbat klart för idag så nu är jag påväg hem för att hämta bubbis! Jag var inte så glad på honom imorse så det har varit skönt att vara ifrån i några timmar. Han gjorde väldigt tydligt imorse att han inte tänkte acceptera något annat än att bli buren. Så att förbereda frukost och allt annat man gör på morgonen tog mycket längre tid. Sen skulle han bråka mer när vi nu verkligen behövde gå. 

Man kan säga att jag kraftigt ifrågasatte en eventuell resa med honom. För det finns en chans att han är såhär hela den veckan, plus att jag måste jonglera en vagn och resväska, att han bajsar och vi måste hinna med flighten.... Not so mysigt anymore haha! Blir svettig av bara tanken! :) 

I dag har det varit supermysigt att se alla uppdateringar från parisresan. De har åkt turistbuss och besökt Eiffeltornet! :) jag unnar dem verkligen denna resa! Båda är superduktiga och kämpar hårt, då måste man få unna sig lite för att orka kämpa vidare! Själv gjorde jag detsamma idag. 


Ikväll tänkte jag fortsätta kolla möbler till Elinsrum. Någon minut efter att jag satt mig ner så började Adrian gny så det var bara att lägga ner. Men garderoben är färdigplanerad med två dörrar, smyckeshylla, vita trälådor och belysning. Sängen kan man göra till en dubbel när kompisar sover över. Sen blir det en ny stor plugghörna. Sen ska vi måla om och sätta upp en brädvägg.

Kram kram 
NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR