Årets påskägg...

Här i veckan så läste en artikel som en bloggare länkat till, ett genomsnittligt påskägg innehåller 75 sockerbitar. Sen hade de tipsat om saker man kan ge eller göra istället som inte innefattar godis. Man kan istället t ex ge;
 
- Ett hopprep för att främja ute lek.
- Skriva ut ett experiment och lägga i allt som behövs för att göra det.
- Såpbubblor
- En film.
- Påskpyssel
 
Tjejerna har ju massa godis kvar från kryssningen som de inte ens har rört så det går ingen nöd på dem. Men här kan ni se lite av vad de ska få och så ska jag fixa någon liten leksak till Adrian och Såpbubblor sen kanske nya just dance 2016 eller en film, ska se vad jag hittar. Nu är inte detta enbart ett "påskägg" utan mer som ett "lov"-ägg. Vi brukar alltid göra nått på loven eller fixa något nytt kul att hålla på med så det blir lite allt i ett. 
 
Hittade dessa fina påskägg från Åhlens (3 för 2), men om jag kommer ner i källaren så ska jag kolla vilka som gömmer sig i "påsklådan".
 
 
Här är lite av det som ska fyllas, en tröja från Lindex som önskats länge och hittades nu på rean, lite "goda" tvålar från Bodyshop, två mobilskal till Iphone från Ebay för typ 25 spänn, pengar som elin lånat ut i kontanter får hon nu tillbaka i betalkortsform innan hennes bankkort kommer och en massa kul pyssel som vi ska hålla på med och sen en någon film eller så till helgen. :)
 
 
 
 
kram kram
 
 
Jonna

Grymma påskägg och SÅ rätt att skippa allt godis!

Du! Ha en underbar fördelaedsgsbarnet imorgon 🙌💐

Svar: De blir nog nöjda! Om inte Annat är det inte mer än lägligt att ställa in påsken fram över! ;)

Grattis själv mot ett nytt, visare år! ☺️💕😘
Linda Mark

Jonna

Grymma påskägg och SÅ rätt att skippa allt godis!

Du! Ha en underbar fördelaedsgsbarnet imorgon 🙌💐

så fina och mycket bättre än godis

Svar: Tack! ;) det blir ju då mycket sånt ändå!
Linda Mark
NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR